Suomen Keppihevosyhdistys

Keppihevosten SM-kilpailuiden ilmoittautumisfoorumi

Ilmoittaudu järjestäjäksi tai avustajaksi!

Tämä alue on tarkoitettu vuoden 2017 SM-kilpailujen järjestelyyn. Julkinen alue on tarkoitettu palautteen ja mielipiteiden jättöön yleisesti, salattu alue on tarkoitettu järjestäjille.
Alueen säännöt
Salattu alue on tarkoitettu vuoden 2017 järjestäjätiimille. Päästäksesi ryhmän, ilmoittaudu järjestäjäksi.
Muihin aiheisiin kaikki rekisteröityneet saavat ottaa kantaa.

Ilmoittaudu järjestäjäksi tai avustajaksi!

ViestiKirjoittaja SKY » 11.10.2016 20:45

Tiedätkö jo ettet ole tulemassa kisaamaan tai myymään? Arpaonni ei osunut kohdallesi? Et saanut lippua? Muuten vaan tekee mieli auttaa? Voit vielä päästä sisään ilmaiseksi ja mukaan sataprosenttisesti! Ilmoittaudu järjestäjäksi!

Kisojen järjestäminen vaatii osaavaa henkilökuntaa. Jos olet innokas ja tunnollinen nuori tai aikuinen, tervetuloa mukaan, kaikkien apua kaivataan!

Tässä muutamia huomioitavia seikkoja:
- Järjestäjien on huolehdittava itse kulkemisistaan ja mahdollisista yöpymisistään. Järjestäjien ei tarvitse maksaa kuitenkaan sisäänpääsymaksuja.
- Tämä haku on sitova, joten ilmoitathan ajoissa, jos perut.
- Ilmoitathan jo mahdollisimman pian, millä aikataululla pääset tulemaan.
- Seuraathan SM-sivuja ja foorumia tiedotteiden varalta. Muistathan myös kysyä ennakkoon työtehtävistäsi ja siitä, milloin sinua tarvitaan paikalla. Tarkemmat ohjeet saat paikanpäällä.
- Järjestäjät saavat osallistua luokkiin, mutta eivät voi toimia toimitsijoina (kuten kellottajana) omissa luokissaan. Kilpailevat järjestäjät joutuvat maksamaan normaalin kilpailumaksun.
- Alaikäisillä järjestäjillä tulee olla vanhempien lupa olla mukana. Muutenkin kisaajia koskevat säännöt koskevat myös järjestäjiä.
- Kisapäivänä ilmoittaudu aikataulussa annettuun rakennuksen aloitusaikaan (klo 9:00) kisapaikan pääovella. Jos et pääse heti aamusta, muista mainita siitä lomakkeessa.
- Seuraathan foorumilla yksityisviestejä. Saat sinne tarkemmat tiedot tehtävistäsi ja muutenkin vastaavat ovat mieluiten yhteydessä sitä kautta.


Järjestäjän tehtävät sopivat hyvin myös taustajoukoille! Eli esimerkiksi kisaajien vanhemmille tai kavereille. Ilmainen sisäänpääsy siis heillekin. Suurimpaan osaan tehtävistä ei tarvita aikaisempaa kokemusta hevosista tai keppihevosista tai kisaamisesta. Juuri yksinkertaisimpiin tehtäviin tarvitaan eniten työvoimaa. Jos nuori lapsi haluaa mukaan kokemaan tapahtuman järjestämisen huumaa, voi hän tulla mukaan parinaan hänen vanhempansa.

Toivomme järjestäjiltä joustavuutta! Jos ensisijaisesti hakemaasi tehtävään on jo tarpeeksi tekijöitä, jotain toista samantasoista tehtävää löytyy varmasti! Toivomme myös sitoutumista tehtäviin ja aikataulussa pysymistä! Vapaa sisäänpääsy ei oikeuta lusmuilua ja tehtävien feidaamista! Jättämällä tehtäväsi tekemättä aiheutat toisille harmia.

Ilmoittautumisohjeet:

Lähetä seuraava kaavake osoitteeseen skyhdistys@gmail.com. Jos sinulla on kysymyksiä tai muuta kommentoitavaa, laitathan sen kaavakkeen loppuun tai tähän topiciin. Kaikki muut kohdat ovat pakollisia.


Koodi: Valitse kaikki
Nimesi:
Sähköpostiosoitteesi:
Kotikaupunkisi:
Ikäsi:
Puhelinnumerosi:
Millä aikataululla voit osallistua? (klo 8.00-21.00)
Onko sinulla lupa vanhemmiltasi? (Jos olet alle 18-vuotias)
Mitä haluisit tehdä kilpailuissa? (Valitse yksi tai useampia alla olevasta listasta)




Järjestäjien tehtävät: (Valitse näistä yksi tai useampia lomakkeeseen, työnkuvaukset löytyvät täältä.) Työt merkitty vaikeusasteensa mukaan, vihreä helpoin, keltainen keskivaikea ja punainen vaatii eritysosaamista.
Ratahenkilökunta:
Kellottaja
Lähettäjä
Rata-avustaja (puomien nosto, radan rakennus yms.)
Muut toimitsijat:
Infopisteen hoitaja (ihmisten sisäänohjaaminen)
Koulutuomarin avustaja (huom huom! Tarvitaan joku joka osaa prosenttilaskuja!)
Näyttelytuomarin avustaja
Kuuluttaja
Yleinen toimitsija (ei sitoudu tiettyyn tehtävään)
Myynti- tai narikka-avustaja
Järjestyksen valvoja, ea-henkilö, liikenteenohjaaja
Myynti-ja infopistevastaavan assistentti
Ohjelmavastaavan assistentti

Paljon muutakin hommaa löytyy! Ilmaise, jos olet joustava tehtävien suhteen!

Järjestäjäksi voi ilmoittautua tästä hetkestä alkaen aina kilpailuihin asti. Hommaa löytyy paljon, mutta jos järjestäjiä tulee yli tarpeen, otamme varajärjestäjiä. Varajärjestäjät pääsevät avustamaan, jos joku peruuttaa tulonsa. Todennäköisesti otamme ilmaiseksi sisään pari varajärjestäjää kisapäivänä siltä varalta, että joku peruu samana päivänä tulonsa. Varajärjestäjät asetetaan jonoon ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pyrimme tarjoamaan järjestäjille kisapäivää varten valmistavaa koulutusta ja ohjeistusta. Näistä ilmoitetaan myöhemmin lisää.
SKY
Ylläpitäjä
 
Viestit: 148
Liittynyt: 25.02.2015 12:48

Paluu SM 2017 - Suunnittelu ja Järjestäjät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron