Suomen Keppihevosyhdistys

Keppihevosten SM-kilpailuiden ilmoittautumisfoorumi

Foorumin käytöstä

Foorumin käyttöä koskevat kysymykset ja ohjeet

Foorumin käytöstä

ViestiKirjoittaja SKY » 13.10.2016 16:27

- Rekisteröidy foorumille ennen kuin postaat mitään (ilmoittautumisia tai kysymyksiä). Ohjeet rekisteröitymiselle löytyvät topicista "Ohjeet rekisteröitymiseen".

- Rekisteröidy vain aktiivisella ja käytössä olevalla s-postilla. Jos sinulla ei ole jo omaa, voit käyttää vaikka vanhempiesi s-postia, luvan kanssa tietysti.

- Jos olet alle 18-vuotias, kerro vanhemmillesi foorumille rekisteröitymisestä äläkä ilmoittaudu ennen kuin olet heiltä saanut luvan.

- Älä laita foorumille ylimääräisiä viestejä äläkä aloita ylimääräisiä aiheita/ topiceja. Sallitut viestit ovat: Ilmoittautumisviestit ilmoittautumistopiceihin (vain kun ilmoittautuminen on auki) ja viestit kysymystopiceihin ja ilmoittautumisviestit järjestäjäksi/avustajaksi. Uusia aiheita/topiceja saat perustaa vain "Kysymykset" -alueelle! Muista näissäkin käyttää harkintaa ja vilkaista muita topickeja, josko vastaus kysymyksiisi löytyisi sieltä.


- Seuraa foorumia aktiivisesti. Järjestäjätiimi saattaa ottaa yhteyttä sinuun esimerkiksi yksityisviestillä tai sähköpostilla. Kun olet jättänyt ilmoittautumisesi, tarkista välillä myös, ettei siihen ole tullut lisähuomautuksia mm. tietojen puutteesta.

- Mikäli olet ilmoittautunut karsintoihin, seuraa kyseisten luokkien viestiketjua lisäohjeita varten.
SKY
Ylläpitäjä
 
Viestit: 148
Liittynyt: 25.02.2015 12:48

Paluu Kysymykset ja ohjeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron